Wednesday, December 22, 2010

Christmas items

Not much time to talk: been busy!
I'm going to share with  you some photos of my latest work:











The things are already gone from my hands, they sold as "hot bread", I was amazed of how well they were received by the public. This is a must do for next year, starting with gathering the necessary supplies as early as September, I reckon.
I wish you good times with your families and your loved ones, health and happiness!

4 comments:

  1. Craciun fericit! Super globuletele!

    ReplyDelete
  2. Ce frumoase au iesit !! munca de chinez dar atit de "rewarding"....
    ma gindeam sa iti raspund aici la comentariul lasat pe blogul de interviuri : "daca nu stii pe linga toate cele enumerate de tine, sa maninci capsuni direct din strat, nespalati decit de roua de dimineata, nu cred ca ai face echipa buna cu mine ! :D... dar chiar si in caz de raspuns negativ, tot te primesc in gradina mea deocamdata imaginara :).
    xoxo.
    T.

    ReplyDelete
  3. Capsuni din strat, cirese din pom (pe reteta doua in gura una in punga), struguri din ciorchine direct din vita si altele asemenea :))), deci sunt candidat bun la gradina, daaaa???
    Bunicii mei materni au avut o gradinutsa in spatele casei, unde crestea bunicul tot ce se putea creste, chiar experimenta permanent cu diverse soiuri si plante... Mi-e dor de ei si de munca in gradina, dar bunicii s-au dus intr-un loc mai bun, si gradina, din pacate e in paragina.
    In fine, globuletele mi-au placut tare sa le fac, si nu mi s-a parut asa munca de chinez, mai ales ca am facut-o cu copiii, am pus masa "de lucru" mare, ei pictau si bricolau alte jucarele si chestii si eu infigeam la ace :)), mai schimbam o vorba, un comentariu ceva :D. Pacat ca n-am avut si fotograf, sa ne imortalizeze la "crafting de Craciun" :). A fost frumos, si, vorba ta, "rewarding", chiar pe mai multe planuri.
    pup,
    X

    ReplyDelete