Sunday, November 22, 2009

Seasonal crafting

After a short question, a week of wandering all over the internet and a brainstorming session with the kids, my felting tools have been put at work. This is the result.






And I've been caught in action :))))), during the photo session.


3 comments:

  1. Finally I can put a face near your name ! :)) and not any face, but a very pretty one ;). Nice to "know" you again :)
    Keep going with felting, those items are looking really nice.

    ReplyDelete
  2. Multumesc, multumesc... Recunosti ceva? din toate cele?
    Hai ca recunosc eu: elanu' ala cu un singur ochi... e inspirat de elanul de pe gentuta ta :))), el a fost primul din colectie. Mai departe am compus dupa ce m-am dat pe net in sus si in jos toata saptamana, cautand si alte idei. Si, recunosc, mi-au dat si copiii idei ;;). Acum mi s-a deschis apetitul, dar n-am timp cat as vrea. Partea buna e ca am explorat lucrul cu acele pentru feltare, si mi-am pus repede tiparele de pe hartie pe un suport mai dur, asa ca, daca anul asta nu mai apuc sa fac mare lucru, la anul macar am de unde sa incep... (oare pot sa ma gandesc si la iepurasi de pasti??? oua? decorate? de agatat in pomisor? mmmm, deja am zburat cu gandul la o noua colectie!

    ReplyDelete
  3. deh, asa e stam toate foarte slab la capitolul "timp" ;) Stau cu ochii pe blogul tau sa vad noutati din mica ta afacere...pe cind ?

    ReplyDelete